Servicii

Traduceri Business

Fie că vorbim de ședințe mici sau întâlniri de anvergură, scurte prezentări sau materiale de marketing, Tradam înțelege cât valorează timpul tău și îți va oferi cele mai bune rezultate într-un timp cât mai scurt.

Traduceri materiale non-ficțiune

Vrei să îți faci cunoscută publicația la nivel mondial? Vrei să prezinți noua ta carte unui public mai larg? Sau ai nevoie de ajutor cu noua ta carte de călătorii? Tradam este aici pentru tine! Poți conta pe noi ca să îți transmiți mesajul oricărui public țintă dorești.

Manuale și ghiduri de utilizare

Ai un manual care face predatul mai distractiv? N-ar fi păcat dacă nu ai putea să ajuți copii din mai multe țări să îl citească? Ia legătura cu noi și fă-ți cunoscută munca!

Site-uri web

Nu-ți lăsa concurența să fie cu un pas înainte în strategia de marketing! Traduce-ți site-ul web cu ajutorul nostru! Dacă ai nevoie de ajutor cu SEO și servicii de localizare, Tradam lucrează îndeaproape cu agenții de marketing digital. Ai tot ce-ți trebuie la un click distanță.

Reviste

Dacă îți dorești să obții un număr mai mare de cititori pentru revista ta, Tradam are la îndemână o echipă de experți ca să te ajute să-ți atingi obiectivul. Niciodată nu a fost mai ușor să-ți extinzi afacerea!

Obține cele mai bune rezultate chiar astăzi, cu Tradam Translations!
Este atât de ușor!


CONTACTEAZA-NE!